Ontmoet de Wereldkerk Zaterdag 25 november 2017- Hilversum

Een dag vol inspirerende getuigenissen van religieuzen en leken die zich wereldwijd inzetten voor hun naasten. Met dit jaar:

De Oekraïense bisschop Borys Gudziak spreekt over vrede in zijn thuisland. De Nigeriaanse Rebecca vertelt hoe ze ontsnapte uit handen van Boko Haram en met een kind van haar gijzelnemer terugkeerde naar haar eigen man. De Franse schrijver Tim Guénard legt uit hoe hij als mishandeld en verstoten kind toch zijn vader wist te vergeven. En pater Frans Baartmans vertelt hoe hij samen met ‘onaanraakbaren’ in India ruim 35 jaar in een sloppenwijk leefde.  Syrische vluchtelingen getuigen van het welkom dat zij van de Kerk in Nederland ontvangen … en verwelkomen u met eten. Daarnaast vertelt legeraalmoezenier Tom van Vilsteren over zijn missies in het buitenland, is er een optreden van de KiSiKids en meer… Ontmoet hen en u ontmoet de Wereldkerk.

Kom op zaterdag 25 november 2017 naar Hilversum voor een inspirerende dag voor jong en oud! Het is van 9.30-17.300 uur in de H. Vituskerk en Gooiland Conferentiecentrum, Emmastraat 2, Hilversum (parkeren: Koningshof 1, Hilversum)

Meer informatie en aanmelden: www.kerkinnood.nl/wereldkerk
Kerk in Nood ondersteunt wereldwijd gelovigen die worden vervolgd of in pastorale nood zijn door het geven van informatie en door op te roepen tot gebed

Vriendelijke groeten,