Uitnodiging voor kerstdiner op donderdag 17 december 2015 van 17.30 uur tot 21.00 uur bij hotel Van der Valk, Haarlem Zuid

Het Nationaal Ouderenfonds biedt in 2015 voor de dertiende keer in samenwerking met Vander Valk Hotels in heel het land kerstdiners aan voor ouderen, zo ook in Haarlem. Aan het kerstdiner kunnen 85 ouderen deelnemen. Het Rode kruis Haarlem e.o. werft deelnemers en organiseert het geheel. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen ontvangen deelnemers begin december 2015 een definitieve uitnodiging. Voor wie is de uitnodiging bestemd?
Het kerstdiner is bedoeld voor thuiswonende ouderen vanaf 70 jaar, die niet de middelen en/of mobiliteit hebben zelf met de kerstdagen iets te ondernemen en die verwachten de kerstdagen zonder familie en/of vrienden door te brengen. Wilt u deelnemen aan het kerstdiner dan verzoeken wij u vriendelijk het inschrijfformulier volledig in te vullen en voor 25 november terug te sturen naar het Rode Kruis Haarlem e.o. Vergierdeweg 52, 2025 TK Haarlem.

Het inschrijfformulier kunt u voor 15 november aanvragen bij
Paula van der Voorn, coördinator BOAZ-parochies,
telefoon 023-5277462. Ook ligt het achter in de kerk te Overveen.

Met vriendelijke groet,
Pastor-diaken Gert Jan van der Wal