Vrienden van de Antoniuskerk

Velen dragen deze kerk aan de Sparrenlaan in Aerdenhout een warm hart toe en zien graag dat het gebouw, haar cultuur-historische waarde en haar buurtfunctie behouden blijven voor toekomstige generaties. In 2008 is de stichting “Vrienden van de Antoniuskerk” speciaal opgericht om dit te bevorderen.

Hulp van buurtgenoten en sympathisanten is onmisbaar voor het behoud van het markante noodkerkje . Het kerkje, dat ook wel bekend staat als het ’Kerkje van Cuijpers’ is sinds 2009 een gemeentelijk monument. Een momumentenstatus zorgt voor wettelijke bescherming. De kerk heeft echter ook Vrienden nodig om in praktische zin te zorgen voor een goede toekomst. U kunt uw belangstelling voor het behoud van dit historische en culturele erfgoed tonen door Vriend te worden van de Stichting Vrienden van de Antoniuskerk.

Voor meer informatie, kijk op de website van de Stichting Vrienden van de Antoniuskerk