16 november Mars voor het Leven, vanaf 11.00 uur in de Jaarbeurs Utrecht. Geeft u ook een klein beetje tijd om u aan te sluiten bij dit groeiende initiatief?

De Mars voor het Leven is een jaarlijks evenement waarin christenen van verschillende denominaties de handen ineenslaan om een getuigenis te geven van het geschenk van het menselijk leven zoals God het ons geeft. Het geschenk van het menselijke leven kunnen we niet zelf nemen door abortus of vergelijkbare ingrijpen. De Mars voor het Leven wil, zoals de naam al zegt, een getuigenis voor het leven zijn. Het is dan ook rustig en echt een moment van gebed, met duizenden (letterlijk!) verenigd om getuigenis te geven naar onze maatschappij.

Doelen van deze volgende Mars voor het Leven zijn: een krachtig signaal naar samenleving en politiek te geven door op te komen voor de beschermwaardigheid van het ongeboren leven; het uitdragen van het thema Liefde & Waarheid: eerlijke informatie geven zonder veroordeling of verwijt, maar juist met begrip, opvang en hulp; vrouwen, partners en families wijzen op de bestaande hulp bij onbedoelde zwangerschap en bekendmaken met de mogelijke alternatieven.

Geeft u ook een klein beetje tijd om u aan te sluiten bij dit groeiende initiatief?
Zaterdag 16 november vanaf 11 uur in de Jaarbeurs in Utrecht.

Er zal ook een katholiek voor- en naprogramma zijn, houd daarvoor deze website in de gaten: https://stirezo.nl/event/mars-voor-het-leven-2019/

Het ongeboren leven heeft nog geen eigen stem, spreekt u ook op voor de beschermwaardigheid van deze Godsgeschenken en onze inzet om het ongeboren kind én de moeder te helpen?

Kapelaan Johannes van Voorst

Reacties zijn gesloten.