« Alle Evenementen

14 dec Festival of Nine Lessons and Carols at BOAZ: prachtige Engelse koorzang, met als gast Mgr. J. Hendriks

14 december om 17:00 - 18:20

Gratis

Een unieke Engelse kersttraditie! De oorsprong hiervan gaat terug naar Engeland en kent inmiddels een traditie van 125 jaar! Het koor treedt in processie de kerk binnen onder het zingen van “Once in a Royal David’s City”. Daarna volgen er negen korte lezingen met de aankondiging van Jezus’ geboorte. Dit wordt afgewisseld met Engelse kerstliederen.
Het koor, de Martinus Cantorij met choirmaster Paul Waerts, treedt regelmatig op in Engeland, bijvoorbeeld in Saint Paul’s Cathedral in Londen, in Cambridge, in Durham, etc. Ze worden ook regelmatig teruggevraagd om in Engeland te komen zingen, dit getuigt dan ook van de hoge kwaliteit koorzang van dit koor.

Maak het mee!

Zaterdag 14 december, 17.00-18.20 uur. Gastpredikant: Hulpbisschop Mgr. J. Hendriks.
Kerk O.L.V. Onbevlekt Ontvangen, Korte Zijlweg 7, 2051 BD Overveen. Aanmelden niet nodig. Deurcollecte na afloop.

Datum:
Tijd: