18 nov POPE FRANCIS, A MAN OF HIS WORD, film

18 november om 20:00 - 22:00

Gratis

Sinds zijn verkiezing op 13 maart 2013 is zijn aanwezigheid in de media en de wereldpers niet meer weg te denken. In amper zes jaar tijd heeft de Argentijn Jorge Bergoglio, alias paus Franciscus, het aangezicht van de Katholieke kerk grondig veranderd. Dan gaat het over zijn diepe bezorgdheid over armoede en de ongelijkheid in rijkdom, tot zijn betrokkenheid bij milieukwesties en sociale rechtvaardigheid.

De documentaire “Pope Francies a man of his word” is vooral de weergave van de persoonlijke reis die de Duitse cineast Wim Wenders maakte met de paus. De documentaire neemt ons mee op een persoonlijke reis met Paus Franciscus. Het hart van de film bestaat uit de boodschap en de ideeën die de paus uitdraagt met aandacht voor het leven en de doelen van paus Franciscus, de 266ste en huidige paus en soeverein van Vaticaanstad.

Maandag 18 november,  20.00 – 22.00 uur. Vanaf 19.30 uur koffie. Napraten met een drankje.
Kerk H. Drie-eenheid, Bispinckpark 1, 2061 SG Bloemendaal. Aanmelden niet nodig.

Datum:
Tijd: