• Dit event is voorbij.

19 nov concert in Aerdenhout: HET HOOGLIED II, HET LIED DER LIEDEREN, HET MOOISTE LIED, DAS HOHELIED door de Schola Cantorum Kennemerland

19 november 2017 om 15:00 - 16:15

Gratis

Een uniek Gregoriaans concert, want het Hooglied wordt niet vaak ten gehore gebracht, terwijl het literair gezien één van de mooiste Bijbelboeken uit het Oude Testament is. Het Hooglied is een verzameling van liefdes- en bruiloftsliederen uit de verschillende perioden van de Oudheid. De Schola heeft deel 2 van het Hooglied met veel succes uitgevoerd tijdens concerten in Hoorn en Heiloo. Nu te horen in Aerdenhout. Korte inleiding door de cantor en gedurende het concert waar nodig nadere uitleg, zowel op de tekst als op de muziek (tekstboekjes aanwezig).

Zondag 19 november 15.00 – 16.15 uur, drankje na afloop.
H. Antoniuskerk, Sparrenlaan 9,  2111 AE Aerdenhout. Gratis toegang, wel is er een deurcollecte.
Aanmelden niet nodig.

Datum: