• Dit event is voorbij.

29 okt in Aerdenhout lezing over CHRISTEN ZIJN IN HET MIDDEN-OOSTEN door Dennis Peters, medewerker van Kerk in Nood

29 oktober 2017 om 15:00 - 17:00

Gratis

Als bakermat van onze beschaving en van drie religies is het Midden-Oosten zowel gezegend als vervloekt. Het gebied is al eeuwenlang toneel van strijd. Nu vluchten miljoenen christenen uit Irak en Syrië voor fundamentalistisch geweld. Kerk in Nood steunt hen ter plaatse en kent hun verhalen uit eerste hand. Leer het gebied kennen door de ogen van religieuzen uit Irak, Syrië en Libanon, en zie de situatie op een heel andere wijze dan de traditionele media ons erover berichten. Laten we solidair zijn met de christenen die lijden onder vervolging.

De spreker, Dennis Peters, is een vertegenwoordiger van Kerk in Nood die zeer vertrouwd is met de situatie van de Christenen in het Midden-Oosten. Hij is bijna 20 jaar internationaal actief op het gebied van journalistiek, geloof en ontwikkelingssamenwerking.

Zondag 29 oktober 15.00 – 17.00 uur
H. Antoniuskerk, Sparrenlaan 9,  2111 AE Aerdenhout. Gratis toegang, deurcollecte voor Kerk in Nood
Iedereen is welkom: er is nog plek!

Datum:
29 oktober 2017