• Dit event is voorbij.

9 april, 14.00 uur de Johannes Passion in de Agathakerk te Zandvoort door barokensemble Eik en Linde en vocaal ensemble Consequens

9 april 2017 om 14:00 - 17:00

€23

Vorig jaar voerde barokensemble Eik en Linde in samenwerking met de Nederlandse Bach Academie de Matthäus Passion van J.S. Bach uit in de St. Agathakerk. De hoge kwaliteit werd door bezoekers en pers alom geprezen. Dit jaar neemt Eik en Linde vocaal ensemble Consequens uit het Noorden mee voor een uitvoering van Bachs andere Passion: de Johannes. Het karakter van dit werk is wat intiemer dan dat van de Matthäus en de bezetting is daarop aangepast. Circa 15 zangers vormen het koor en de solisten, met uitzondering van de evangelist.

De uitvoering vindt plaats op Palmzondag 9 april 2017 om 14.00 in de St. Agathakerk aan de Grote Krocht in Zandvoort. Het duurt, inclusief pauze, tot 17.00 uur.

Uitvoerenden: Vocaal Ensemble Consequens en Barokensemble Eik en Linde o.l.v. Mannes Hofsink
Solisten: Han Warmelink, evangelist; Sven Weyens, Christus; Sinje Kiel, sopraan; Merel van Schie, alt; André Cats, tenor aria’s, Roele Kok, bas aria’s.

Voorverkoopprijs online met ideal via www.eiklinde.nl en via Kaaswinkel Tromp, Grote Krocht 3-5, Zandvoort € 18,–. Toegangsprijs aan de deur € 23,–.

Datum:
9 april 2017