« Alle Evenementen

Zaterdag 15 dec Festival of nine lessons and carols at BOAZ, een unieke Engelse kersttraditie!

15 december om 17:00 - 18:30

Gratis

De oorsprong van deze kersttraditie gaat terug naar Engeland en kent inmiddels een traditie van 125 jaar! Het koor, de bekende Martinus Cantorij o.l.v. Choirmaster Paul Waerts, treedt met brandende kaarsen in processie de kerk binnen onder het zingen van ‘Once in a Royal David’s city’. Daarna volgen er negen korte lezingen met de aankondiging van Jezus’ geboorte. Dit wordt afgewisseld met Engelse kerstliederen.
De Martinus Cantorij bestaat uit circa 30 zangers en zangeressen die regelmatig optreden in Engeland, o.a. in de Westminster Abbey en de Saint Paul’s Cathedral in Londen. Het feit dat zij daarvoor worden gevraagd, getuigt van de zeer hoge zangkwaliteit van dit koor, o.l.v. dirigent Paul Waerts.

Zaterdag 15 december, 17.00- circa 18.15 / 18.30 uur
Gastpredikant: Hulpbisschop Mgr. J. Hendriks
Kerk O.L.V. Onbevlekt Ontvangen, Korte Zijlweg 7, 2051 BD Overveen.
Aanmelden niet nodig. Uw vrijwillige bijdrage bij de deurcollecte wordt zeer op prijs gesteld.

Datum:
Tijd: