« Alle Evenementen

Zondag 25 nov Feest voor Agatha: projectkoor zingt het GLORIA VAN VIVALDI. Zingt u mee of komt u luisteren?

25 november om 17:00 - 18:00

Gratis

Dit jaar wordt op diverse manieren gevierd dat de H. Agathakerk in Zandvoort 90 jaar bestaat. Eén van de manieren om een feest extra luister bij te zetten is: Zingen! Op elke verjaardag klinkt wel een Lang zal ze leven … in de Gloria. In de kerk is het Gloria bij uitstek het lied waarmee we God lof willen zingen en in dit geval natuurlijk ook Agatha. Daarom willen we met een projectkoor het Gloria van Vivaldi gaan zingen. Iedereen die dat leuk vindt mag aansluiten, ook niet-Zandvoorters. Als je het al kent is het mooi meegenomen. Ken je het nog niet, dan gaan we samen aan de slag om het onder de knie te krijgen. Het is veelgehoorde en mooie, feestelijke muziek. De dirigente is Hedwig Jurrius (bekend van het Agathakoor) en de organist Paul Waerts.

Info over deelname aan het projectkoor:
Repetities: op zaterdagochtenden van 10.00-12.00 uur, op 20 en 27 oktober en 3, 10, 17 en 24 november (generale repetitie). Uitvoering op zondag 25 november om 17.00 uur.
Kosten: € 15 als u zelf een partij heeft. Wilt u een partij ontvangen dan kost het € 25.
U ontvangt dan een piano-uittreksel bij de eerste repetitie tegen contante betaling.
Opgeven om mee te doen aan het projectkoor bij Herma Bluijs: hermabluijs58@gmail.com.
Geef hierbij duidelijk aan: uw naam, uw stemsoort en of u een partij wilt ontvangen.
We hopen dat vele zangers en zangeressen mee willen doen aan dit project. Het is een feest om dit te mogen zingen, dus: hiep-hiep-hoera in de Gloria!

Komt u luisteren?
We hopen dat velen, ook mensen van buiten Zandvoort, dit feest met ons mee willen vieren en komen luisteren naar deze prachtige zang!

Kosten voor het publiek: gratis toegang, wel is er een deurcollecte na afloop
Zondag 25 november, 17.00 – 18.00 uur
H. Agathakerk, Grote Krocht 45, 2042 LV Zandvoort