Antonius KOOKT zoekt Vrijwilligers voor 2 buurtkeukens in Haarlem!!

De Antoniusgemeenschap Haarlem zoekt vrijwilligers voor Antonius Kookt: een buurtkeuken met bezieling in het centrum van Haarlem en in Schalkwijk. Iedere dinsdag verzorgt een team van vrijwilligers een diner voor mensen met een iet wat krappe beurs of voor mensen die om welke andere reden niet vaak uit eten gaan. Naast het bereiden en serveren van een heerlijke maaltijd is Antonius kookt erop gericht mensen zoveel mogelijk een restaurant beleving te geven. De gasten worden welkom geheten, hun jassen aangenomen en naar hun tafel begeleid. De gezellige sfeer biedt ruimte voor ontmoeting en het opdoen van nieuwe contacten. Gemiddeld komen op beide locaties zo’n 50 mensen eten. Dit maakt ons tot een van de grootste buurtkeukens in Haarlem. Omdat de buurtkeuken de gasten veel te bieden heeft, staan ze letterlijk in de rij. Daar zijn we trots op!!

Voor de buurtkeuken in het centrum van Haarlem (in pand van Stem in de Stad, Nieuwe Groenmarkt 22) en de buurtkeuken in Haarlem Schalkwijk (Buurtcentrum Europawijk (Dock, Laan van Berlijn 1) zoeken wij nog een aantal enthousiaste vrijwilligers die ons team willen komen versterken. Heb je affiniteit met de horeca, vind je het fijn om in een gezellig team te werken en ben je op dinsdagen tussen 15.00-20.00 beschikbaar?

Meld je dan aan via info@sintantoniuskookt.nl of bel en spreek een bericht in op 06 – 26 64 84 83  wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wil je meer weten? Kijk dan op  www.sintantoniuskookt.nl

NB: Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe website.

 

Reacties zijn gesloten.