AGATHALOTERIJ: de winnende loten zijn bekend!

In het kader van het 90-jarig jubileum van de Agathakerk, gebouwd in de stijl van de ‘Amsterdamse School’, kon men van juli tot en met oktober loten kopen t.b.v. de renovatie aan de kerktoren, een beeldbepalend punt als je Zandvoort binnen komt. De toren dient zowel buiten als binnen aangepakt te worden: opnieuw voegen, scheuren wegwerken, etc. Hiervoor is veel geld nodig.

31 Oktober 2018 heeft notaris mr. F.G.M. van der Valk de trekking verricht van deze Agathaloterij 2018.
De prijzen zijn gevallen op de volgende lotnummers:

0551 een fiets

0404 een reischeque

0491 een anti-slipcursus op het Circuit van Zandvoort

0880 een wijnpakket

0521 een kaaspakket

Indien u tot de prijswinnaars behoort kunt u contact opnemen met de locatiecoördinator van de St. Agathakerk, Sandra Kluyskens, tel: 06-50811199 of per e-mail reageren: sandrakluyskens@hotmail.comDe prijzen worden uitgereikt op zondag 25 november a.s. na afloop van het jubileumconcert in de Agathakerk, waar het projectkoor het Gloria van Vivaldi ten gehore brengt, aanvang concert 17.00 uur.