Op zondag 1 juli om 19.30 uur: MidzomernachtMis op het strand van Zandvoort aan Zee

De MidzomernachtMis is een samenwerking tussen jongerengroepen uit Bisdom Rotterdam en Jong Bisdom Haarlem-Amsterdam. Bij deze bijzondere Mis wordt de Eucharistie gevierd op het strand van Zandvoort aan Zee: jong en oud is welkom bij de viering. Hieraan voorafgaand is een jongerenprogramma voor jongeren tussen de 15 en 35 jaar. Het jongerenprogramma begint om 16:30 uur in de Agathakerk te Zandvoort en bestaat uit een kennismaking tussen de jongeren uit beide bisdommen, om 17.00 uur het delen van een gezamenlijk bijeengebrachte maaltijd en om 18.15 uur een verdiepend moment/groepsgesprek over wat het inhoudt om de Mis op het strand te vieren.

Om 19:30 uur start de Mis waarvoor jong en oud uitgenodigd zijn, zodat eenieder aan deze bijzondere viering van de Eucharistie kan deelnemen. De viering is bij de Reddingsbrigade Post Zuid: iedereen is welkom!
Voor meer informatie over het evenement en aanmelding kunt u kijken op www.jongekerk.nl. Voor het meedoen aan het jongerenprogramma in de Agathakerk is het noodzakelijk dat men zich aanmeld, in verband met de maaltijd. Aanmelden kan op www.jongekerk.nl