Palmpaasoptocht 14 april: een grote groep kinderen liep mee achter kapelaan Beemster en de drumband aan!

Op een frisse, maar zonnige Palmzondag waren vele ouders met hun kinderen naar de Palmpasenviering in Overveen gekomen. De kinderen vanaf 6 jaar konden in de Regenboogzaal een film over het leven van Jezus kijken (de zaal zat vol) en voor de kleintjes was er de crèche. De ouders hoorden in de kerk passieverhaal.
Meer dan 50 kinderen hadden een prachtig versierde palmpaasstok gemaakt, in processie mochten ze met hun palmpaasstokken door de kerk lopen. Aan het einde van de viering kwam de trommelaar van drumband Damiate de kapelaan en de stoet kinderen in de kerk ophalen. Buiten wachtte de volledige drumband Damiate en met kapelaan Nars Beemster en de grote optocht van kinderen en ouders liepen ze naar verzorgingshuis de Blinkert, waar de bewoners binnen en buiten keken naar een prachtige show van drumband Damiate en hun dansmariekes. Daarna ging de optocht verder naar de speeltuin, waar koffie, limonade en lekkers klaar stond voor iedereen die mee had gelopen. Er werd nog veel gespeeld. Een mooi begin van de Goede Week.