Projectkoor zong het Gloria van Vivaldi voor de 90-jarige Agathakerk in Zandvoort!

Zondag 25 november was er groot feest in de Agathakerk die helemaal vol zat: een groot projectkoor, o.l.v. dirigente Hedwig Jurrius en organist Paul Waerts, zong het prachtige Gloria van Vivaldi ter ere van de 90ste verjaardag van de H. Agathakerk in Zandvoort.
Rechts op de foto ziet u de prijzen die men kon winnen met de Agathaloterij die werd gehouden t.b.v. de renovatie van de kerktoren.  Een fiets en een reischeque en een wijnpakket en kaaspakket zijn al gewonnen.

Wil degene met lotnummer 0491 zich melden: u heeft een anti-slipcursus op het circuit van Zandvoort gewonnen.
U kunt contactopnemen met Sandra Kluyskens: tel: 06-50811199 of per e-mail reageren: sandrakluyskens@hotmail.com.