Samen beleven we het Heilig Land van 13 t/m 20 november 2018: info-middag op 15 juni in Beverwijk

Voor mensen die zich nader willen oriënteren op deelname aan deze achtdaagse bedevaart vindt op vrijdagmiddag 15 juni een informatiebijeenkomst plaats van 15.00 tot 17.00 uur in de H. Agathakerk, Breestraat 101 te Beverwijk (zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar). U kunt kennismaken met de reisleiders en met reisbureau VNB, en wie weet met aanstaande mede-pelgrims. Er is uitgebreid aandacht voor het inhoudelijke programma van de reis en voor de praktische aspecten die van belang zijn, waaronder aandacht voor de kwestie van veiligheid. En uiteraard kunt u zelf al uw vragen stellen! Aanmelding voor deze middag is niet echt nodig, maar mag wel. U bent van harte welkom!
U kunt zich inschrijven voor de reis tot 10 oktober 2018: er zijn maximaal 57 plaatsen beschikbaar.

Het betreft een unieke reis naar het Land van de Bijbelse aartsvaders, het land ook van Jezus en van Maria. Het Jodendom, het Christendom en de Islam hebben hier (o.a. in Jeruzalem) belangrijke, zo niet hun belangrijkste heiligdommen. Israël is qua natuur en cultuur een heel bijzonder land om te ontdekken. Het land heeft het grootste zoetwatermeer in het Midden-Oosten én de Dode Zee. En de rivier de Jordaan verbindt deze met elkaar. We bezoeken plekken waar Jezus gelopen heeft én historische locaties als Qumran en Massada (u weet wel, van die beroemde film …).
Voor meer info kijk op www.vnb.nl o.v.v. reisnummer IS 1822

Uw reisleiders zijn: Eugène Jongerden, Eric van Teijlingen en Dea Broersen.
Voor vragen kunt u met hen contact opnemen: ejongerden68@hotmail.com en pastoor.van.teijlingen@gmail.com en dea.broersen@gmail.com

SHALOM!

Reacties zijn gesloten.