Vrijwilligers van Overveen in het zonnetje gezet!

De vrijwilligers van de parochie Overveen waren uitgenodigd voor een gezellige middag als dank voor hun inzet. Velen hadden gehoor gegeven aan deze uitnodiging en op 6 mei was men bijeen in Vanouds ‘t Dorpshuys in Bloemendaal. Cor Kroon verwelkomde iedereen bij aankomst en pastoor Putter, die vanuit het drukke Zandvoort op de motor was gekomen, hield het welkomstwoord voor de 65 aanwezigen. De zon scheen, en zowel de tafels in de tuin als in de zaal zaten vol met vrijwilligers die gezellig met elkaar praatten. De BOAZ Cantorij, met Paul Waerts aan de piano, zong drie liederen. Na de borrel werd er op de grote ronde tafel in het midden van de zaal een buffet neergezet met tot veler verrassing ……….. heerlijke asperges met beenham, aardappeltjes en saus. Als dessert verscheen er een berg van bolletjes ijs, met daarnaast een berg van aardbeien en nog meer vrucht en een berg slagroom!
Op deze middag werden acht vrijwilligers nog eens extra in het zonnetje gezet, zij werden toegesproken en ontvingen een mooie kaars uit de Abdij van Egmond: Peter Speet, die al jarenlang teveel om op te noemen doet, Mary en Cees Bussing, wijkcontactpersoon en bezorger van het parochieblad met de grootste wijk, de leidsters die elke derde zondag van de maand de Kinderkerk en crèche verzorgen tijdens de viering en Jan van der Zwan, die al jarenlang lid is van de tuinploeg die elke woensdag samen met de vele dames en een paar heren het kerkhof bijhoudt en die ook al jarenlang elke maand de kerk schoonmaakt met een steeds kleiner wordende groep.
Op de foto ziet u deze vrijwilligers, met links van hen Cor en rechts van hen pastoor Bart Putter.
Het was een geslaagde middag en nogmaals voor alle vrijwilligers: hartelijk dank voor alles wat jullie voor de parochie Overveen doen!
En wilt u ook vrijwilliger worden, dan kunt u ons bellen 023-5277462 en kunnen we kijken wat u zou willen en kunnen.