21 november Avond van Barmhartigheid St. Josephkerk in Haarlem voor jong en oud, na afloop borrel en kampvuur op kerkplein!

Voor iedereen uit de parochies organiseren de jongeren uit Haarlem en omstreken een Avond van Barm­har­tig­heid. De avond zal plaatsvinden in de St. Josephkerk in Haarlem.De avond begint om 19.30 uur met de uit­stel­ling van het Heilig Sacrament. Tijdens de uit­stel­ling zullen jongeren muziek spelen ter onder­steuning van de aanbidding en stilgebed. Ondertussen zullen er priesters in de kerk aanwezig zijn die de mogelijkheid bieden om het sacrament van boete verzoening te ontvangen. De aanbidding zal worden afgesloten rond 21.30 uur waarna de jongeren nog een aantal liederen zullen spelen in de kerk. Buiten voor de kerk zal een gezamenlijke borrel worden gehouden om elkaar te ontmoeten en samen na te praten. De jongeren en parochianen zullen ieder voorzien van een drankje en een versnapering. Ook zal er een gezellig kampvuur worden georga­ni­seerd op het kerkplein.

Kaarsje aansteken
Tijdens de avond zullen jongeren op straat voorbij­gangers en buurtbewoners uit­no­di­gen om een kaarsje aan te steken in de kerk. Zelf kunt u natuurlijk ook een kaarsje aansteken en uw gebed neerleggen bij het Aller­heiligste Sacrament.

Praktisch
U hoeft zich niet aan te melden voor de avond en kunt zich gewoon aansluiten als u komt. Parkeren kunt u aan de Parklaan of in nabij­ge­le­gen parkeergarages. Op het kerkplein voor de kerk is het niet mogelijk uw auto te parkeren.

datum: woensdag 21 november 2018
tijd: van 19.30 tot 22.00 uur
locatie: St. Josephkerk, Jansstraat 41, Haarlem
kosten: Gratis