Sorelle in Concert: wat was het mooi!

In een druk bezochte kerk te Overveen vond op zondagmiddag 21 januari het allereerste concert plaats van vocal group Sorelle. De vier twintigers, Caroline, Emma, Geanne en Lisanne, zongen de sterren van de hemel. Zij zijn allen klassiek geschoold aan de Koorschool en Lisanne is afgestudeerd aan het Conservatorium. Vanaf groep 5 van de Koorschool zijn zij bevriend, vandaar de naam Sorelle, wat “zusjes” betekent, zij voelen zich bijna zusjes van elkaar!
Zij zongen alles a capella en vierstemmig. Er waren klassieke stukken, maar ook swingende popnummers die prachtig werden vertolkt.
Na afloop was er een groot applaus en staande ovatie: Sorelle gaf een toegift en na afloop kon men nog napraten bij een glaasje wijn.
Het was een veelzijdig en sfeervol concert in de mooie kerk van Overveen.