Zondag 7 oktober om 15.00 uur in Overveen: Lezing door Leo Fijen: “Toekomst zien in kerk” en “Mijn moeder steeds dichterbij” (gratis)

Leo Fijen publiceerde deze zomer samen met de bekende monnik Anselm Grün een inspirerend en opvallend boek over de toekomst van de kerk. Tv-journalist Fijen kerkt zelf in een vitale gemeenschap en zal voorbeelden geven voor kansen met geloof en kerk in de toekomst. Daarover zal hij spreken voor de pauze. Daarna zal hij vertellen over de zoektocht naar zijn moeder. Zij overleed dertien jaar geleden in Heemstede en hij ontdekt hoe zijn moeder meer en meer tot leven komt door de dood heen. Fijen schreef daarover een ontroerende briefwisseling met rouwdeskundige Manu Keirse. Hij zal vertellen over hoe het afscheid van je moeder jaren later nieuwe vragen en emoties kan oproepen. Want een afscheid blijft vele jaren doorwerken en wordt steeds opnieuw herschreven. Beide boeken zijn na de lezing te koop en worden gesigneerd door Leo Fijen.

Zondag 7 oktober, 15.00-17.00 uur (incl. pauze)
Kerk O.L.V. Onbevlekt Ontvangen, Korte Zijlweg 7, 2051 BD Overveen
Gratis toegang