Een eerste jaar: dank u!

Het is alweer een jaar geleden dat ik naar de regio Haarlem en BOAZ mocht komen om voor u als kapelaan aan de slag te gaan. Dank u voor uw hartelijke welkom en voor de manieren waarop u een beroep op mij hebt gedaan, mij de kans hebt gegeven u en de gemeenschappen al een beetje te leren kennen. Het is natuurlijk “pas” een jaar en toch mocht ik al veel mensen leren kennen, veel met families in contact zijn, heel wat bezoeken afleggen, de Sacramenten vaak vieren en toedienen en ook veel plezier hebben met verschillende activiteiten en ontmoetingen. U heeft het waarschijnlijk ook gemerkt, ik ben niet typisch iemand die alleen komt om op de winkel te passen, maar als ik af en toe te hard ren, laat het me ook graag weten!

Kapelaan Johannes van Voorst

PS: op de foto ziet u kapelaan Johannes die met een groep kinderen de Klim naar het Licht maakt in de Bavo-kathedraal. U kunt zelf de Klim naar het Licht ook maken, die wegens groot succes verlengd is tot 30 sept 2019 !

Reacties zijn gesloten.