Katholieke jongvolwassenen uit Haarlem en omgeving: zie wat er te doen is, kom je ook?

De katholieke jongvolwassenen in Haarlem hebben veel honger om meer te leren over God, om te groeien in geloof, in Christus en in vriendschap met elkaar. Er zijn jongeren betrokken op verschillende manieren en bij verschillende activiteiten. Veel daarvan speelt zich af rond het Josephhuis. De gemeenschap van het Josephhuis wil graag een actieve rol spelen in wat er gebeurt voor en door de katholieke jongeren. Vanaf september zijn er verschillende activiteiten die wellicht nog verder uitgebreid gaan worden:

Lighthouse: een avond met verdieping in een onderwerp en uitwisseling onderling, afgesloten met gezelligheid. Verzorgd door jongeren van het Josephhuis met vaak een gastspreker. Eerste donderdag van de maand.

Verbum: een avond om samen diep te duiken in de Bijbel, het Woord van God, en vanuit de rijke Traditie van onze Kerk daarin te leren.

Verzorgd door kapelaan Johannes. Derde en evt. vijfde donderdag van de maand.
Avonden zijn altijd in het Josephhuis (Jansstraat 41, Haarlem) en beginnen om 19.30 uur. Voor vragen: kapelaanjohannes@gmail.com of 0649384909 (ook whatsapp). Welkom!

Kapelaan Johannes van Voorst

 

 

Reacties zijn gesloten.