Choral Evensong: prachtige, unieke koorzang in Overveen!

Velen waren gekomen om de Martinus Cantorij de tweede prachtige Choral Evensong te horen zingen in de kerk van Overveen onder leiding van dirigent Paul Waerts en met als organist Dick Grasman. De uitvoering is elke keer anders en ook dit keer was het weer heel mooi. Dat bleek wel uit de enthousiaste reacties na afloop. Diaken Gert Jan van der Wal hield een korte inleiding en dominee Teunard van der Linden uit Zandvoort was de gastpredikant die een overweging hield over Petrus, visser van mensen.

Op zondag 25 juni van 17.00-18.00 uur is de derde Choral Evensong, in weer een andere uitvoering. Gratis toegang, kerk Overveen. Maak het een keer mee, het is unieke Engelse koorzang, op zeer hoog niveau door de Martinus Cantorij, die al vele malen optrad in Westminster Abbey, Saint Paul’s Cathedral en andere Britse kathedralen.